Προϊόντα για μύλος mariani (3)

Κοκτέιλ - Κοκτέιλ La Piña

Κοκτέιλ - Κοκτέιλ La Piña

Ανακαλύψτε το πνεύμα της Piña Colada σε αυτή την κομψή παραλλαγή αυτού του ηλιόλουστου κοκτέιλ. Ένα λικέρ καρύδας και ένα γαλλικό σιρόπι ανανά αναδεικνύονται από ένα ντουέτο ρούμι. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο διάσημος πειρατής Ρομπέρτο Κοφρέσι ήταν ο πρωτοπόρος της Piña Colada για κοινή χρήση, αλλά και ο εφευρέτης της σύμφωνα με τον θρύλο. Πράγματι, παρήγαγε λίτρα αυτού του κοκτέιλ με σκοπό να ενθουσιάσει το πλήρωμά του. Προφίλ: Γλυκό, λεπτό, απαλό και φρουτώδες. Βαθμός: 14,6% αλκοόλ Συστατικά: Ρούμι από το σπίτι Ferrand Γεωργιανό ρούμι Γαλλικό λικέρ καρύδας Νερό καρύδας Γαλλικό σιρόπι ανανά Οξυντικό φτιαγμένο από εμάς
Κερί Madeleine

Κερί Madeleine

Όλα τα αρώματα που επιλέγονται από τις φαντασίες της Νικόλ είναι χωρίς CMR. 100% φυτική κερί: κερί σόγιας Οι πρώτες ύλες δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν από τη χρήση. Ενδείξεις και προφυλάξεις χρήσης: Κατά την πρώτη χρήση, αφήστε το κερί σας να καεί μέχρι να λιώσει εντελώς στην επιφάνεια. Η φυτίλι της αρωματικής σας κεριάς πρέπει να έχει μήκος περίπου 0,8 εκ., κόψτε την αν χρειάζεται. Τοποθετήστε το κερί σας σε επίπεδη επιφάνεια και μακριά από ρεύματα αέρα για να αποφύγετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Το κερί πρέπει να παραμένει μακριά από τα παιδιά και τα ζώα. Μην αφήνετε ποτέ ένα κερί χωρίς επιτήρηση. Φροντίστε πάντα να είναι μακριά από εύφλεκτα αντικείμενα. Όλα τα μοντέλα είναι μοναδικά, οι φωτογραφίες είναι επομένως μη δεσμευτικές. Τα χρώματα και οι αποδόσεις μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από κερί σε κερί.
Φουντουκόμακαρον - Μεσαιωνικά μπισκότα

Φουντουκόμακαρον - Μεσαιωνικά μπισκότα

Οι μακαρόν δημιουργήθηκαν στις αραβικές χώρες όταν οι Ευρωπαίοι άρχισαν να πλοηγούνται μακριά από τις εστίες τους. Στον Μεσαίωνα, ο όρος «μακαρόν» αναφερόταν σε δύο διαφορετικά προϊόντα: το γλυκό, αλλά και σε μια σούπα με στοιχεία από αλεύρι που καταναλωνόταν με τριμμένο τυρί, κανέλα και σαφράν, και που ονομάστηκε «μακαρόνι» από τον 17ο αιώνα. Ο μακαρόν εμφανίστηκε στην Ευρώπη κατά τον Μεσαίωνα, πρώτα στην Ιταλία, με την ονομασία μακκαρόν. Η Κατερίνα των Μεδίκων φέρεται να το σέρβιρε στους γάμους του Δούκα Άννα της Joyeuse, στην Αρντές, το 1581. Εμφανίστηκε στο Σαιν-Ζαν-ντε-Λυζ το 1660, όπου ένας ζαχαροπλάστης το προσέφερε στον βασιλιά Λουδοβίκο XIV για τον γάμο του. Στο Παρίσι, ήταν αξιωματικοί της κουζίνας με το όνομα Νταλλογιό που σέρβιραν τα μακαρόν στους Βασιλείς από το 1682. Μετά την εμφάνιση αυτού του γλυκού στη Γαλλία, πολλές περιοχές υιοθέτησαν και προσαρμόσαν τη συνταγή. Αυτή η μίμηση καθιστά την προέλευση των μακαρόν συναρπαστική. Καθαρό βάρος: 150γρ